<< gorgel << links
nerdalert
+ Nieuw uit de linksubmit +
Infinite Mario
Nu is het wachten op de eerste speedrun uitgevoerd door de computer..


Internet Explorer Stole My Life
Omdat een website ontwerp niet altijd werkt in IE, wordt op deze site bijgehouden hoeveel tijd men kwijt is om een website aan te passen voor gebruik met IE.


Nintendo CakeFest
Er blijken veel mensen gek te zijn van Nintendo. Een heel aantal is bovendien ook nog gek van taarten maken.


open source php scripts
php scripts in je bakkes


RepRap
Nerdy shit en idealisme in een. Iedereen thuis een 3d-kunststof-printer en we maken gewoon onze eigen producten. Misschien een leuk beun-project.


Gaming
Angry Video Game Nerd
De Angry Video Game Nerd is hilarisch, eindelijk wordt de pure frustratie tijdens het spelen van een computerspelletje genadeloos verwoord


Close Range Game
First person shooters uitgekleed tot de kern


IndieCade
Ik weet nog niet precies wat de bedoeling van deze website is, maar het lijkt erop dat het een verzamelplaats is voor Independent Gamers. Een goed startpunt dus om wat nieuwe spelletjes te vinden, die de moeite waard zijn. Dark Room Sex Game is met name een aanrader.


Nintendo Amusement Park
Gelukkig zijn er nog idioten op de wereld. Trust the fungus!


PainStation2
Painstation is de shit. No pain, no game. Sadisme tot de max, met pong!


RetroUSB
Als dit geen dikke nerd-shit is weet ik het ook niet meer. Anyway, altijd mooi om even een blik in de underground te werpen en dat hoeft helemaal niet lang te zijn, want zo groot is deze pagina niet.


Tale of Tales
Donders interessante shit over videogames. Eigenlijk is het een plek om weg te dromen hoe computer spelletjes zouden kunnen zijn. Oftewel veel abstract geouwehoer en onbegrenste mogelijkheden.


Wacky Wii Applicaties
Deze aziaat verzint allemaal applicaties die met een kleine aanpassing op elke Wii gebruikt kan worden. De filmpjes zijn zeer de moeite waard.


Nerd Alert
Hack a Day
Leipe nerds


Hacked Gadgets
Omdat dikke nerds soms grappige dingen kunnen maken.


Projects-Lab.com
Deze site staat niet alleen vol met onzinnige dingen die nerds verzinnen, maar ook nog eens hoe je het zelf kunt bouwen. Het enige wat je nodig hebt is een soldeerbout en wat geduld.


Winkel
Real men Wii standing up
Deze mag natuurlijk niet missen op mijn pagina. Puike tekst voor een shirt, alleen het begeleidende plaatje had beter gemogen.


ThinkGeek.com
Grow Your Own 1up Mushroom Kit, verder een puike site om je goed te vermaken - Elias(C) 2006-2007 Jannemanneman