<< gorgel << cinema
synopsis
Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.
reacties
De sneeuw is gesmolten, maar gelukkig hebben we nog een kerstboom en een warme kop chocolademelk. En natuurlijk Home Alone 3.

Duidelijk een minder effectieve film dan de eerste twee delen. Het rotventje is dit keer niet tijden achter elkaar alleen, maar alleen af en toe. Hierdoor gaat een boel spanning verloren. De snelheid wordt er een beetje door uit het verhaal gehaald. Daarnaast zijn de hoofdpersonages ook gewoon "wij zijn zo professioneel", dat het allemaal wat al te kinderlijk wordt. Maar laat ik deze film nu niet gaan overanalyseren..
jannemanneman
commentaar naam
rating
filmsuggesties