<< gorgel << cinema
synopsis
Zes Amerikaanse scholieren verlangen wanhopig naar voor hen onbereikbare scores bij de SAT-test, de poort naar de universiteit. Onbereikbaar tenminste binnen de door de wet gestelde grenzen: Kyle (Evans) ontwikkelt een plan om de SAT-antwoorden te stelen. The Perfect Score begint wat krampachtig, ontspant daarna en ontpopt zich als een misdaadkomedie van iets boven het gemiddelde. Johansson (Lost in Translation) is hier te zien vlak voor haar doorbraak van dijkbreukomvang. Profbasketballer Darius Miles speelt ook een van de zes scholieren; Miles haalde een te lage SAT voor de universiteit, besloot die toen maar over te slaan en mocht meteen tussen de basketbalgoden van de NBA spelen.
reacties
Dan zit je een avond tv te kijken en is er niets op en dan ga je toch die film kijken met Scarlett Johansson. Voordeel is dat Veronica in deze televisieprimeur maar een reclameblok stopt.

Verder dan een gare plotconstructie, clichepersonages, matige humor en een dosis moraal voor de jeugd komt deze film helaas niet.
jannemanneman
commentaar naam
rating
filmsuggesties