<< gorgel << cinema
synopsis
Tom Cruise kruipt opnieuw in de huid van Ethan Hunt ditmaal onder regie van J.J. Abrams, die eerder de veelgeprezen series Alias, Felicity en Lost maakte. De superspion maakt jacht op een mysterieus konijnenpootje en redt de wereld Ún zijn huewlijk. Een weergaloze actiefilm vol technische snufjes, vermommingen, verdovende drankjes, narrow escapes en adembenemende achtervolgingen.
reacties
Weinig aan te merken op deze film, een sterke actiefilm met goede MTV-montage. Het verraad mijn vooroordelen en dat is niet zo raar na het zien van de motorscene uit deel twee.

Philip Seymour Hoffman zet een van de beste badguys ooit neer. Hij is kalm, lomp en sadistisch, zoals je een badguy wil zien.

Het verhaal is globaal hetzelfde als in het eerste deel. De organisatie van het team is niet te vertrouwen, Hunt moet in ruil voor iets anders een missie uitvoeren en uiteindelijk lijkt niets zoals het is. Door het achtbaaneffect van de film werkt het en het weet de film de balans van actie goed te vinden en nergens over de top te gaan.
jannemanneman
commentaar naam
rating
filmsuggesties