<< gorgel << cinema
synopsis
'Wreck-it Ralph' is de slechterik in een arcade game, maar zou graag net zo geliefd zijn als de perfecte 'Fix-It Felix': de held uit het spel. Wanneer de kans zich voordoet, stapt hij stiekem over naar het schietspel Hero's Duty om daar een medaille te winnen. Hiermee denkt hij ook een gerespecteerde held te kunnen worden, maar het loopt allemaal verkeerd. Ralph moet vluchten en komt terecht in het kleurrijke racespel Sugar Rush. Hier ontmoet hij de levendige Vanellope von Schweetz, een "storing" in het spel. Onbedoeld heeft Raph echter een virus meegenomen dat de hele arcadewereld bedreigt. Zal het beide outcasts lukken de game te redden en tegelijk hun dromen te verwezenlijken?
reacties
Leuke film, maar het 3D-aspect voegt niets toe aan de film. Nu voegt kleur ook niet altijd wat toe, dus waar hebben we het eigenlijk over? Ze hadden kunnen suggereren dat games nu op de drempel van 3D-graphics staat, maar dat valt nog maar te bezien.
Hoe dan ook. Leuke film, heb mij er uitstekend mee vermaakt. Maar ik was eigenlijk vergeten deze film toe te voegen aan gorgel. Helaas niemand tegen gekomen op streetpass in de bios, dat had de ervaring compleet gemaakt.
jannemanneman
Geplaatst: 2016-04-09 op 10:16:59
test
test
Geplaatst: 2016-04-09 op 10:19:55
test2
test2
Geplaatst: 2016-04-09 op 10:44:11
test
test
commentaar naam
rating
filmsuggesties