<< gorgel << cinema
synopsis
Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) in de duisternis is verdwenen en van een held in een banneling is veranderd. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en voor het grotere goed alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City verpletterd. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker echter is de opkomst van Bane (Tom Hardy), een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar zelfs als hij zijn cape opnieuw aantrekt, zou Batman wel eens geen partij voor Bane kunnen zijn.
reacties
Geweldige spectakelfilm. Hier en daar maakt men zich schuldig aan mooischrijverij, maar zolang je aan het eind van bepaalde scenes niet terugdenkt aan hoe het begon is het allemaal heel logisch.

Ik kreeg gelijk de behoefte om alle films nog een keer te kijken. Dat ga ik dan ook maar eens doen wanneer ik deze films thuis kan kijken.
jannemanneman
Geplaatst: 2016-07-29 op 18:17:12
buy tretinoin get more info helpful resources buying generic cialis
asGeptab72i
commentaar naam
rating
filmsuggesties