<< gorgel << cinema
synopsis
Sam (Josh Radnor) is een schrijver uit New York die nauwelijks rond kan komen. Hij leeft vrij van verantwoordelijkheden en is van niemand afhankelijk. Dit verandert allemaal wanneer hij een jongetje ziet dat zijn familie kwijt is. Er ontstaat een vriendschap tussen het jongetje, een weeskind, dat in zijn korte leven van pleeggezin naar pleeggezin verhuisd is, en Sam, die de misschien onverstandige beslissing maakt hem in huis te nemen.
reacties
De reden dat ik tegenwoordig meer electro luister dan die uitgekauwde singersongwriter songs. Wat ben ik dat zat, poŽzie voor de pretentielozen. Maar in deze film proberen ze er gewoon een dubbelalbum soundtrack mee vol te maken. Het werd gewoon storend. Elke wisseling van scene werd opgevuld met een volgend niets-aan-de-hand liedje. En als we Haneke mogen geloven is dat slecht filmmaken. Met name aan het eind van de sleutelscene met de 2 kale mensen werd dit pijnlijk duidelijk.

Toegegeven het verhaal is nog wel aardig, hoewel weinig uitdagend voor de actieve kijker. En ze hadden het gerust bij 2 verhaallijnen kunnen laten, want die 3e was zelden zo slecht.
jannemanneman
commentaar naam
rating
filmsuggesties