<< gorgel << cinema
synopsis
Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?
reacties
Om een of andere reden had ik nog geen enkele film met het personage Gaylord Focker gegorgeld, terwijl ik ze na het kijken van de laatste toch allemaal gezien heb.
De formule verliest zijn kracht een beetje met het laatste deel. Dat de strijd tussen schoonzoon en schoonvader onderhuids verder woedt is geloofwaardig neergezet. Maar het lijkt meer een herhaling van zetten met nog voorspelbaardere grappen.
Toch blijven de personages wel lekker gek (zie zelf of je dit positief of negatief opvat) en zorgt die van Owen Wilson het beste voor de nodige afleiding.
jannemanneman
commentaar naam
rating
filmsuggesties